Regio

Start schildersgroep in Nieuwe Pekelaschildergroep Pekela.jpg

Woensdag 30 januari start er in Nieuwe Pekela een nieuwe schildersgroep. De groep staat open voor iedereen die graag samen met anderen creatief bezig wil zijn. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. In een ontspannen sfeer ontdekken de deelnemers hun eigen manier van schilderen aan de hand van een zelf gekozen onderwerp.

Na vele jaren begint  Anneke Duit weer met een schildersgroep in haar atelier aan huis. In een gezellige ruimte met houtkachel kan er geschilderd worden onder haar begeleiding. Iedereen kan meedoen, zowel beginners als gevorderden. De begeleiding stem ze af op ieders individuele behoefte, vraag en ervaring. Van hulp bij het opbouwen van een schilderij en het ontdekken van je eigen stijl tot advies bij het toepassen van schilderstechnieken. De kern van de schildersgroep is dat iedereen samen in een ontspannen en informele sfeer plezier heeeft in het schilderen en blij is met het resultaat.

Wil je liever iets anders doen op creatief gebied? Bijvoorbeeld werken met speksteen? Veel is er in overleg mogelijk, zolang de activiteiten maar tegelijk plaats kunnen vinden.

De schildersgroep start 30 januari om 19:00 uur. 

Bij voldoende belangstelling start er een tweede groep voor mensen die liever overdag creatief bezig willen zijn.

Lijkt het je leuk om mee te doen en/of wil je meer informatie stuur me dan een e-mail: info@annekeduit.nl of neem een kijkje op de website: www.annekeduit.nl