Nieuws

Feestelijke lunchbijeenkomst voor vrijwilligers



foto vrijwilligers bedankt 2018.jpg

Record aantal aanmeldingen voor de Lokale complimenten

In Brouwhotel Parkzicht in Veendam wordt zaterdag 19 januari 2019 een feestelijke lunchbijeenkomst gehouden voor vrijwilligersorganisaties en vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Veendam.

Deze dag wordt aangeboden door de gemeente Veendam, de Rabobank en welzijnsinstelling Compaen.

De vrijwilligers worden vanaf 11.00 verwacht, waar men verwelkomd wordt met een kopje koffie of thee. Om 11.30 uur begint het programma.

In 2017 trad Het Friese duo Djoeke en Wietske ook al op voor de vrijwilligers en dat was werkelijk hilarisch. De zaal stond op de kop en er werd een gezellig muzikaal feestje gebouwd met heerlijke meezingers en veel gekkigheid. Reden genoeg om de dames nogmaals uit te nodigen. Djoeke en Wietske bouwden de afgelopen jaren fanatiek aan hun repertoire. De dames staan op het podium als “levende jukebox” en met hun charmante presentatie weten ze in no-time een groot publiek van jong tot oud aan zich te binden met een hilarische act met repertoire van Engelse, Nederlandse, Friese en zelfs Groningse jukebox-hits. Het duo zorgt met haar programma voor 100% feestgarantie.

Aansluitend wordt door medewerkers van de gemeente, Rabobank, Compaen, collega-instellingen en maatschappelijke stagiaires de lunch geserveerd.

Net als afgelopen jaren zal tijdens Vrijwilligers Bedankt! de Lokale Complimenten worden uitgereikt. Met dit keer een record aantal genomineerden van 34 organisaties. De juryleden burgemeester Sipke Swierstra (tevens juryvoorzitter), oud-wethouder Harrie Prins en Angelina Kuik van de Rabobank staan voor de moeilijke taak om uit de genomineerden de winnaars te selecteren. De eerste prijs is €1250,00, de tweede prijs is €750,00, de derde prijs is €500,00 en de aanmoedigingsprijs is €250,00.

De gratis toegangskaarten voor de lunch kunnen maandag 14 januari 2019 vanaf 8.30 uur gehaald worden bij Compaen, Jan Salwaplein 3 in Veendam.

Kaarten kunnen niet gereserveerd worden en op = op. Er zijn 230 kaarten beschikbaar.