Sport

Verslag V&Z Veendam - week 51V&Z_Veendam.png

V&Z/Topbrands
Het heren team van V&Z/Topbrands is weer een ronde verder in de beker. Er werd met 0-4 gewonnen van Bi Fit Emmen, maar volgens de spelers was het 0-5. Hager en Huizinga scoorde er elk twee en Brust een en dus 0-5.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse werd een wedstrijd gespeeld en deze ging tussen Gervas Futsal en MF Shipping. Het leek een simpele overwinning te worden voor Mf Shipping, maar Gervas kwam sterk terug en dan vooral door uitblinker Pienig die vier keer scoorde en allemaal mooie goals waren. De uitslag werd 5-7 voor MF Shipping en blijft koploper. Autobedrijf Smit Meeden leed als koploper een nederlaag tegen Adam & Partners. Diot was een leuke en spannende wedstrijd en die werd met 6-4 gewonnen door Adam & Partners dat nu ook weer aansluiting heeft gevonden met de koplopers. De eerste vier teams staan dichtbij elkaar en dit lijkt een spannende tweede helft van de competitie te worden. Beste Hypotheek tegen Young Claaics werd in een harde wedstijd 3-3. Bij Young Classics kreeg een speler twee keer, maar was het niet met de scheidsrechter eens sloeg de gele kaart uit de handen van de scheidsrechter en raakte deze ook nog op de hand en kreeg alsnog direct rood. Clias/v.d. Laan Verzekeringen won met 7-3 van Kruit en Kramer dat op nul punten blijft staan.

Tweede klasse
In de tweede klasse blijft DWS/Drukkerij Reinier v/d. Kooi maar winnen. Na acht gespeelde wedstrijden is er nog geen punt verloren gegaan. Deze keer moest Slagerij Nieland het onder spits delven en verloor dan ook met 7-4. Gadero-Statusbar werd 3-4 in een mooie spannende wedstrijd. Afterbeat had bijna het eerste punt gepakt in de wedstrijd tegen Veendam Fanatics, maar verloor uiteindelijk met 2-3. Euromail won voor de tweede keer en deze keer won het van Buurke Bestrating met 4-6. v/d. Laan Verzekeringen speelde deze week twee keer en won beide wedstrijden. Woensdag werd er met 3-0 gewonnen van Faber & Faber en vrijdag werd Kleine Panda met 5-2 verslagen. Fc. Titanium deed goede zaken deze week. Het won van concurrent GHV/Vastgoed Partner met 9-1 en staat er samen met Taxi Molijn goed voor. V&Z Team verliet de laatste plaats door met 10-4 te winnen van CGKV De Kandelaar.  Fox scoorde er 5 van de 10. Avebe won met 7-3 van The Jagger Casino dat nu laatste staat.

Bestuur
Dit is het laatste verslag van 2018 en het bestuur wenst jullie allemaal een voorspoedig en een sportief 2019.