Nieuws

Man zonder rijbewijs weer onder invloedRIJBEWIJS - Een 32-jarige automobilist uit Musselkanaal is woensdagnacht aangehouden voor rijden onder invloed. Bij de politie kwam een melding binnen dat een automobilist slingerend over de N366 richting Alteveer reed.

Agenten reden de auto tegemoet, maar voor de auto reed iemand ander die iedere tegemoetkomende auto met lichtsignalen waarschuwde. De auto erachter had de gehele rijbaan nodig. Ze zijn gekeerd en zijn er achteraan gegaan. Ze konden de bestuurder uiteindelijk op de verkeerde weghelft tot stoppen dwingen.

Hij werd direct aangehouden. Op dat moment stopte ook een 39-jarige automobilist uit Emmen naast de agenten. Hij vertelde dat hij door de alcomobilist was aangereden. De spiegel van zijn auto had schade. De politie maakt hiervan een registratie. Op het bureau bleek dat de verdachte 1,35 promille alcohol in zijn bloed had. Zijn auto werd in beslag genomen.

Hij was de afgelopen vijf jaar namelijk al vier keer eerder met drank op achter het stuur gepakt. Hierdoor had hij al geen rijbewijs meer. Na verhoor mocht de man het bureau verlaten en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....