Sport

Verslag V&Z Veendam - week 50



V&Z_Veendam.png

Eerste nederlaag MF Shipping

V&Z / Futsal Topbrands heeft weer drie punten erbij door de uitwedstrijd tegen Exstudiantes met 5-16 te winnen en de doelpuntenmakers waren deze keer: Uuldriks 5, Brust 4, Hager 3, Breeuwsma 2, Huizinga 1 en ook nog een eigen doelpunt.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse verloor F Shipping dit seizoen voor het eerst. Tegen een goed spelend SWO Veendam werd met 3-2 verloren en zo is de spanning weer helemaal terug. De Jong scoorde alle drie de goals voor SWO. Prins Elektro dat op een punt kon komen van de beide koplopers verloor van een sterk spelend Freko Kozijnen dat onder coach Peter Feiken goed presteert. In een leuke sportieve wedstrijd won Draaijer Schilders met 3-0 van JS-Viro. Sandra’s Hairstudio liet zich verrassen door Clias/v.d. Laan Verzekeringen door met 0-2 te verliezen en daar werd er door Ruben Niemeijer twee keer gescoord voor Clias en is dit dus een goeie “aankoop” geweest. Smit Facility won met 9-2 van Kruit en Kramer waar de doelman van Kruit en Kramer een hele goeie wedstrijd keepte, maar ook hij er niets aan kon doen, want als deze doelman er niet was geweest was het zeker het dubbele geworden. Smit Facility staat derde met een punt minder koploper Autobedrijf Smit Meeden. Sportcafé Sportplein verloor met 4-6 van Young Classics en blijft door deze nederlaag in degradatie gevaar net als Kruit en Kramer. Adam & Partners verloor de aansluiting met de top door met 3-7 te verliezen van Pink Panthers.

Tweede klasse
In de tweede klasse lijkt het kampioenschap tussen DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi en Struners United te gaan. Koploper DWS won met 5-1 van Buurke Bestrating en heeft een punt meer en een wedstrijden minder gespeeld dan Struners United dat Gadero met 7-2 versloeg. Essity Operations won met 6-2 van Afterbeat en Veendam Fanatics – Statusbar werd 4-6. Euro Mail – By Kielman werd 2-4.

Derde klasse
Fc. Titanium won in de derde klasse met 5-2 van The Jagger Casino en was een wedstrijd van de gemiste kansen en dan vooral van Fc. Titanium. Door deze overwinning staat Fc. Titanium vier punten achter Taxi Molijn dat koploper is. Kleine Panda kruipt langzaam omhoog sinds Hut het team is komen versterken. Er werd deze week gewonnen van CGKV de Kandelaar met 7-5.

Het bestuur van V&Z wenst iedereen prettige kerstdagen en deze week wordt er nog gespeeld en dan is het een paar weken vakantie en beginnen we weer op 7 januari 2019.