Nieuws

Zuivelboerderij gul
voor de voedselbank Veendam en Oldambt.



Voedselbank (4).jpg

Door Peter Panneman

Om iedereen te kunnen laten genieten van heerlijke zuivel met kerst, schenkt de ambachtelijke zuivelboerderij den Eelder uit Well de voedselbank 1000 bekers roomyoghurt en 1000 pakken vanille vla.

Roelf Swarts uit Muntendam en zijn broer Mans uit Beerta hebben het initiatief genomen om den Eelder te benaderen voor deze sponsoractie. Roelf is promotie medewerker bij den Eelder, zijn broer Mans is werkzaam bij de voedselbank in Winschoten. Deze mooie combinatie heeft ervoor gezorgd dat de voedselbanken Veendam en Oldambt voor kerst hun bezoekers heerlijke zuivel mee kunnen geven.

Deze zuivel is afkomstig van zuivelboerderij den Eelder, waar dagverse zuivel geproduceerd wordt met de melk van eigen koeien. Met aandacht voor het milieu, want dat hoort erbij als je elke dag met passie in de natuur werkt. De producten werden zaterdag in Veendam en Winschoten afgeleverd.

Zaterdagmorgen werden de zuivelpakketten door Roel Swarts afgeleverd en mocht bedrijfsleider Jan Albert v/d Laan het namens de voedselbank in ontvangst nemen.