Sport

Verslag V&Z Veendam - week 49
Topper in hoofdklasse onbeslistV&Z_Veendam.png

Beide teams die voor V&Z in de KNVB competitie spelen wonnen hun wedstrijd. De dames wonnen met 12-2 van zvv Delfzijl en de heren met 16-2 van Futsal Winsum 4 en voor V&Z Topbrands scoorden Joop Uuldriks en Jeroen Huizinga elk vier keer en Jeffrrey Breeuwsma en Jordy Brust scoorden elk drie en Harmen Hager maakt er twee. Dit team lijkt het kampioenschap ver voor het einde van de competitie in bezit te hebben.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse stond de topper Galacticos-MF Shipping op het programma en het was een zeer sportieve wedstrijd die eindigde en 1-1 zonder dat de scheidsrechter een kaart hoefde te geven. Beide teams misten vele kansen en sommigen waren niet te missen en toch ging het mis en dat was waarschijnlijk ook de spanning van de spelers en de belangen van de wedstrijd, want als MF Shipping zou winnen zouden ze drie punten voor komen met een wedstrijd minder gespeeld dan Galacticos. Nu hebben beide teams een gelijk aantal punten, maar MF Shipping heeft een wedstrijd minder gespeeld. SWO Veendam won met 7-5 van Gervas Futsal.

Tweede klasse
In de tweede klasse stond een wedstrijd op het programma en die ging tussen Afterbeat en Struners United en dat werd 1-14 en daar door blijft Struners United de naaste belager van DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi.

Derde klasse
Verder werden er deze week nog twee wedstrijden gespeeld in de derde klasse en daar won Taxi Molijn met 12-2 van CGKV de Kandelaar en staat Taxi Molijn vier punten voor op Fc. Titanium dat tweede staat. Drenth Installatie Techniek won in een te harde wedstrijd met 5-3 van V/d. Laan Verzekeringen.

Deze week werd er alleen op maandag en vrijdag gespeeld i.v.m. Sinterklaas.