Sport

Verslag V&Z Veendam - week 48V&Z_Veendam.png

MF Shipping topper tegen Prins elektro.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse van V&Z Veendam blijft MF Shipping koploper door met 3-2 te winnen van concurrent Prins Elektro.  In een zeer spannende strijd werd er gestreden om de punten en de scheidsrechter uitstekend floot wat een speler van Prins Elektro niet vond en steeds bij balverlies ging mekkeren en zich niet met voetbal bezig hield. Galacticos dat tweede staat won met 7-3 van SWO Veendam. In deze wedstrijd kreeg de coach van SWO eerst geel, omdat hij het niet eens was met de scheidsrechter en daarna nog even door ging en toe ook de rode kaart kreeg en volgens vele toeschouwers was dit wel wat overdreven van de scheidsrechter. Onderin won JS-Viro voor de tweede keer en won met 10-0 van Gervas Futsal. Freko Kozijnen won met 6-2 van Riklis Karto Hair dat nu nog geen punt heeft.

Eerste klasse
De spanning in de eerste klasse is om te snijden bovenin. Koploper Autobedrijf Smid Meeden verloor met 5-1 van Sandra’s Hairstudio dat nu tweede staat met net zoveel punten en wedstrijden, maar een minder doelsaldo. Smit Facility dat derde staat won met moeite van TC Clias/v.d. Laan Verzekeringen. De uitslag werd 5-3. Pink Panthers tegen Young Classics werd 2-9 en Kruit en Kramer blijft op nul punten staan, want nu werd er verloren van Beste Hypotheek met 7-5. Sport Café Sportplein – Adam & Panters werd 0-11 en door deze zege heeft ook Adam & Partners nog kans op een plaats bij de beste twee van deze klasse. DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi blijft vier punten voorsprong houden op de nummer twee Struners United. Beide teams wonnen hun wedstrijd en de onderlinge wedstrijden zullen waarschijnlijk beslissend zijn voor het kampioenschap. Essity Operations-DWS/ v.d. Kooi werd 4-8 en Struners United won met 8-1 van Buurke Bestrating. Afterbeat tegen Euro Mail werd 1-5 en het is de eerste overwinning van Euro Mail en daar zal Afterbeat nog minimaal een week op moeten wachten. By Kielman – Statusbar werd 3-5 en Veendam Fanatics – Gadero werd 5-6.

Derde klasse
De derde klasse lijkt Taxi Molijn onverslaanbaar en nu werd Kamst 49 ers met 2-14 verslagen. Nummer twee Fc. Titanium versloeg met bveel moeite AVEBE met 2-0 en nummer drie GHV/Vastgoedpartner won met 8-4 van V&Z Team. Drenth Installatie Techniek won met 8-2 van Faber & Faber waar L. Hoving wel erg werd gemist. The Jagger Casino – Kleine Panda werd 3-5. Komende woensdag wordt er niet gespeeld i.v.m. Sinterklaas.

V&Z/ Topbrands
V&Z/ Topbrands is weer een ronde verder in de bekercompetitie van de KNVB door met 9-0 te winnen van Oranje Nassau. In het begin ging het best moeilijk, maar toen de eerste goal werd gemaakt ging het ook in deze wedstrijd vrij gemakkelijk en werd er dik verdient gewonnen. De doelpunten werden gemaakt door: H. Hager die er drie maakte en J. Uuldriks, J. Breeuwsma en J. Huizinga scoorden er elk twee. In de competitie is dit team ook nog ongeslagen en komende vrijdag wordt er thuis gespeeld tegen Winsum.