Sport

Verslag V&Z Veendam - week 47



V&Z_Veendam.png

Topbrands/V&Z Veendam doet het in de competitie van de KNVB zeer goed. Nu werd er met grote overmacht gewonnen van Wagenborgen. Volgens coach de Wal was dit tot nu toe de zwakste tegenstander, maar helemaal tevreden is de coach niet, want tegen zo’n tegenstander mag je geen vier goals tegen krijgen. De uitslag werd 16-4 door onder meer zes goals van Joop Uuldriks.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse van de V&Z Competitie werd een wedstrijd gespeeld en daar won MF Shipping met 3-1 van Draaijer Schilders dat na een goed begin van de competitie erg terug valt. Gervas Futsal en Riklis Karto konde beide geen team op de been brengen en zo kregen JS-Viro en Prins Elektro de drie punten cadeau. Door deze overwinning staat MF Shipping bovenaan met 15 punten uit vijf wedstrijden en wordt op de voet gevolgd door Prins Elektro en Galacticos die ook 15 punten hebben, maar beide ook een wedstrijd meer hebben gespeeld.

Eerste klasse
Autobedrijf Smid Meeden staat in de eerste klasse bovenaan door nipt met 4-3 te winnen van Clias/v.d. Laan Verzekeringen en heeft nu achttien punten uit zes wedstrijden en wordt door Sandra’s Hairstudio gevolgd op drie punten. Sandra’s Hairstudio won met 9-6 van Young Classics en een mooie pot zaalvoetbal. D. Nagel scoorde er vier voor Sandra’Hairstudio en Gijsman deed het drie keer voor Young classics. Smit Facility verspeelde twee dure punten tegen Beste Hypotheek door met 6-6 gelijk te spelen. Dit was een spannende strijd waar om en om werd gescoord en op het laatst stond Smit met 6-4 voor, maar verspeelde deze voorsprong ook weer. De doelman van Smit Facility was het vaak niet eens met de scheidsrechter die trouwens een goeie pot floot. Pink Panthers won met 6-4 van Kruit en Kramer en blijft op de nul staan, maar meestal komt dit team naar de kerst pas op toeren.

Tweede klasse
Twee wedstrijden werden er gespeeld in de tweede klasse en daar won Slagerij Karel Nieland met 8-3 van Statusbar en By Kielman won met 5-2 van Essity Operations.

Derde klasse
In de derde klasse won koploper Taxi Molijn met 12-2 van een zeer zwak spelend The Jagger Casino. M. Kohodadad scoorde voor Molijn vijf doelpunten. De strijd om de tweede plaats ging tussen Faber & Faber tegen Fc. Titanium en in een erg leuke en spannende strijd ging Fc. Titanium met de drie punten op zak naar huis en staat nu tweede, maar GHV/Vastgoed Partner kan daar nog boven komen, want die hebben een wedstrijd minder gespeeld en deze week won dit team met 5-3 van Drenth Installatie Techniek dat goed speelde, maar de kansen niet benut wat de tegenstander wel deed. V&Z Team-CGKV De Kandelaar werd 5-8 en zo krijgt de Kandelaar aansluiting met de middenmoot. Voor de Kandelaar scoorde W.J. Riedstra er drie en voor V&Z deed dat R. Kohodadad. Kamst 49 ers won met 8-3 van Avebe en daar scoorde J. Haandrikman er vijf van.

Van het bestuur
Komende dinsdag 27 november is de Algemene Ledenvergadering in de kantine van de Wildervanckhal, aanvang 19.30 uur.