Nieuws, Sport

FIFA19 toernooi bij v.v. Wildervank



Poster FIFA19 toernooi 2019.jpg

In 2016 heeft v.v. Wildervank voor het laatst een FIFA toernooi georganiseerd in Wildervank. Aangezien dit een groot succes was is v.v. Wildervank achter de schermen bezig met een nieuw FIFA toernooi. Dit toernooi zal georganiseerd worden op vrijdag avond 1 februari 2019 in Wildervank. Wat aan dit toernooi nieuw is, is dat het in samenwerking is met Bundled en FC Groningen.

Al sinds 2001 organiseert Bundled gaming evenementen op alle denkbare schalen. Door deze jarenlange ervaring heeft Bundled haar expertise ook op andere gebieden kunnen toepassen en is zij inmiddels ook een grote speler op andere gebieden binnen de gaming industrie. Zo adviseert Bundled sinds 2009 diverse Eredivisieclubs op het gebied van eSports en verzorgt zij het management van de top FIFA-eSporters van Nederland. Daarnaast zet Bundled, dat met haar diverse team over een brede expertise bezit, regelmatig grote campagnes neer.

Ook zal bij deze editie Nick den Hamer aanwezig zijn. Nick den Hamer is sinds december 2017 de eSporter van FC Groningen. De 20-jarige eSporter is afkomstig uit Eelde en zal FC Groningen vertegenwoordigen in de eDivisie. 

Verder doet dit FIFA toernooi mee aan de FC Groningen eSports Cup. Dit houd in dat de winnaar een Golden ticket krijgt voor de grote finale op zondag 26 mei 2019 in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Ook zullen er mooie prijzen zijn voor de 2e, 3e en 4e plek! Zo is er de mogelijkheid om twee kaarten te winnen voor de wedstrijd, FC Groningen - Feyenoord op zondag 17 februari 2019 om 14:30 uur in het Hitachi Capital Mobility Stadion!

Ben je na het lezen van dit bericht geïnteresseerd in dit toernooi?  Geef je dan snel op via de onderstaande gegevens (max 64 deelnemers):

Arnold Heikens
Telefoon: 06-54361062
E-mail: ArnoldHeikens@hotmail.com
Vermeld bij het aanmelden je naam, leeftijd, email adres en telefoon nummer.

De kosten voor dit toernooi zijn € 12,50 euro per persoon (inclusief 2 consumpties).  En de mogelijkheid om tegen Nick den Hamer te spelen, de eSporter van FC Groningen!  En natuurlijk niet te vergeten de kans op de Golden ticket die je kunt winnen voor de grote finale op zondag 26 mei 2019 in het Hitachi Capital Mobility Stadion! De tijden zullen zijn van 18:30 uur tot ±22:30 uur.

Dit toernooi is voor alle leden en niet leden van voetbalvereniging Wildervank en voor alle leeftijden!

Locatie zal zijn in de kantine van voetbalvereniging Wildervank. (Woortmanslaan 39, 9648 AB Wildervank)

Ook voor vragen en/of opmerkingen kun je bij Arnold terecht zie de bovenstaande gegevens.