Nieuws

Sportcafé Sportplein Veendam wederom
'Leukste voetbalkroeg van de Provincie Groningen'



provinciewinnaars.jpg

De provinciewinnaars van de FOX Sports-verkiezing 'De Leukste Voetbalkroeg van Nederland 2018/2019' zijn bekend. De twaalf winnaars mogen zich een jaar lang 'De Leukste Voetbalkroeg' van de provincie noemen. Op 1 december wordt in het FOX Sports-programma 'De Eretribune' onthuld welke provinciewinnaar zich 'De Leukste Voetbalkroeg van Nederland' mag noemen.Sinds oktober is er via www.leukstevoetbalkroeg.nl ruim 12.500 keer gestemd op horeca met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk.

Wederom de 'Leukste voetbalkroeg van de provincie Groningen'
Vorig jaar werden ze verkozen tot 'Leukste voetbalkroeg van de provincie Groningen'. Volgens vader en zoon Fred en Rob van Loenen, uitbaters van Sportplein was dit al uniek. Vanuit de gehele provincie Groningen doen er meer dan 200 cafés, kroegen en andere horecagelegenheden mee. “Dat wij destijds de nummer 1 van de provincie Groningen zijn geworden kwam voor ons dan ook echt als een verrassing” verteld Rob. Nu één jaar verder zijn we wederom genomineerd, en hebben we er alles aan gedaan om deze titel in Veendam te houden. Vol trots kunnen wij vertellen dat wij wederom verkozen zijn tot 'Leukste voetbalkroeg van de provincie Groningen'!

In de race voor de landelijke titel
Samen met 11 andere horecagelegenheden is Sportcafé Sportplein in de race voor de landelijke titel. De drie provinciewinnaars met de meeste stemmen kunnen een mystery visit van de vakjury verwachten. De landelijke winnaar wordt op zaterdag 1 december live in het FOX Sports-programma ‘De Eretribune’ bekendgemaakt. De winnaar ontvangt dan uit handen van Koert Westerman de officiële ‘Leukste Voetbalkroeg 2018/2019 Kampioensschaal’.

Dank voor uw stem
Via deze weg willen wij als Team Sportplein alle mensen bedanken die afgelopen maanden hun stem hebben uitgebracht op ons. Mochten wij ook nog de landelijke titel winnen…dan wordt het uiteraard groot feest in Sportplein!