Sport

Verslag V&Z Veendam - week 45
V&Z team pakt eerste puntenV&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
In de hoofdklasse won Galacticos na een moeilijk begin vrij simpel van Prins Elektro dat E. Schoemaker miste door een blessure met 6-3 en is nu koploper. Freko Kozijnen won met 11-1 van Gervas Futsal en staat tweede met twee punten minder en een wedstrijd meer en MF Shipping dat met 7-1 won van JS-Viro heeft er drie gespeeld en ook alle drie gewonnen. SWO Veendam won met 4-2 van Riklis Karto Hair dat net als JS-Viro nog puntloos is.

Eerste klasse
Autobedrijf Smid Meeden en Sandra’s Hairstudio zijn in de eerste klasse na vier wedstrijden nog ongeslagen en Adam & Partners leed de eerste nederlaag. Autobedrijf Smid won met 6-2 van Kruit en Kramer dat lang voor stond met 2-1, maar in de tweede helft was het binnen vijf minuten 6-2 voor Smid. Sandra’s Hairstudio won met 8-5 van Pink Panthers dat helemaal van slag is. Adam & Partners – Smit Facility werd 4-5 en door deze uitslagen gaat het bovenin erg spannend worden. Onderin pakte Clias / v.d. Laan Verzekeringen de eerste drie punten door Sportcafe Sportplein met 2-0 te verslaan.

Tweede klasse
DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi deed in de tweede klasse goede zaken door zelf met 6-1 te winnen van Statusbar en Veendam Fanatics –Buurke Bestrating speelde met 3-3 gelijk en dat zijn de naaste belagers. Euro Mail-Gadero werd 1-4 en door deze nederlaag blijft Euro Mail op nul punten net als Afterbeat dat verloor met 5-1 van By Kielman.

Derde klasse
In de derde klasse blijft Taxi Molijn winnen en nu werd er met 9-5 gewonnen van V/d. Laan Verzekeringen en Fc. Titanium dat een wedstrijd meer speelde en een punt minder heeft won met 8-4 van Drenth Installatie Techniek. Faber & Faber won met 3-0 van AVEBE en V&Z Team won voor het eerst en wel met 5-1 van Kamst 49 ers dat in een nieuw tenue speelde en daarom elkaar niet zo goed kon vinden. GHV/ Vastgoed Partner won met 8-5 van Kleine Panda en kan het de koplopers ook nog heel moeilijk maken. CGHV De Kanderlaar heeft ook de eerste drie punten binnen door met 7-2 te winnen van The Jagger Casino.