Nieuws

Bingoavonden van Ondernemersvereniging Wildervank
voor een hart onder de riemIMG_0119.JPG

In Dorpshuis Bijleveld te Wildervank worden uit naam van de Ondernemersvereniging Wildervank op de eerste maandagen van de maand bingoavonden georganiseerd. De opbrengsten uit deze bingoavonden komt ten goed aan de jaarlijkse Sinterklaasintocht, en aan het daaraan verbonden Sinterklaasfeest in het Margaretha Hardenberg Cultuurcentrum in Wildervank.

Overigens hebben de Sinterklaasintochten ook buiten Wildervank steeds meer bekendheid gekregen met een toename van bezoekers. In 2017 is het sinterklaasfeest in het Cultuurcentrum door ruim 150 kinderen bezocht.

Organisator Henk Robben wil de Sinterklaasintocht een extra hartverwarmend tintje meegeven. Kinderen die om wat voor omstandigheden ook niet bij de intocht aanwezig kunnen zijn wil hij een hart onder de riem steken. En aan Sinterklaas en zijn pieten wil hij vragen om kinderen te bezoeken die in het ziekenhuis, verpleeghuis of in andere instellingen zijn opgenomen.

Daarvoor wil Robben nieuwe bingospelers vragen om naar de maandelijkse gezellige bingoavonden te komen. Om kinderen een warm hart toe te kunnen dragen die dit het hardst nodig hebben, en er surprises voor hen bekostigd kan worden.

De bingoavonden worden door steeds meer mannen en ook jongeren bezocht. Er worden 10 ronden gespeeld en een extra superronde.

De eerstvolgende bingoavond is op maandag 3 december. De zaal in Dorpshuis Bijleveld is open vanaf 19.00 uur. De bingo begint om 19.30 uur.

Hieronder een overzicht van de bingoavonden voor het volgend jaar 2019 en op elke eerste maandag van de maanden:
7 januari,  4 februari,  4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december.