Sport

Verslag V&Z Veendam - week 44V&Z_Veendam.png

Smit Facility declasseert Pink Panthers

Topbrands/V&Z Veendam
Topbrands/V&Z Veendam heeft ook nu weer de wedstrijd gewonnen na een moeilijk begin kreeg men toch weer grip op de tegenstander de Heracliden. De uitslag werd uiteindelijk 13-2 en zo blijft dit team ongeslagen in de KNVB Competitie. De doelpunten werden gemaakt door J. Uuldriks die er vijf maakte, H. Hager deed dit vier keer en J. Brust twee keer en eenmaal scoorden J. Breeuwsma en R. Hovenkamp.

Hoofdklasse
In onze eigen competitie werden in de hoofdklasse drie wedstrijden gespeeld en daar won Galacticos met 6-3 van Riklis Karto Hair en JS-Viro verloor van SWO Veendam met 3-2 en MF Shipping won nipt van Freko Kozijnen met 6-5. Door deze uitslagen blijft Prins Elektro koploper, maar de verschillen zijn klein en onderin hebben Riklis Karto Hair en JS-Viro nog geen punten.

Eerste klasse
In de eerste klasse kreeg Autobedrijf Smid de punten cadeau, want Clias/v.d Laan Verzekeringen kon geen team op de been brengen en werd het reglementair 5-0. Door de overwinning staat Autobedrijf Smid boven aan samen met Sandra’s Hairstudio dat met 6-8 won van Kruit en Kramer en ook met  Adam & Partners dat won met 5-1 van Yong Classics. Beste Hypotheek won met 7-2 van Sportcafé Sportplein. Smit Facility liet niets over van Pink Panthers door met 14-2 te winnen.

Tweede klasse
In de tweede klasse is het tot nu toe ook spannend, want daar staat DWS/Drukkerij Reinier v.d. Kooi met drie gespeelde wedstrijden en negen punten bovenaan, maar de achtervolgers wonnen deze week hun wedstrijd. Buurke Bestrating won met 4-2 van Euro Mail en staat met vier wedstrijden en negen punten tweede en Veendam Fanatics won met 7-6 van slagerij Karel Nieland en heeft ook negen punten uit vier wedstrijden. Onderin deed Gadero goede zaken door met 9-4 te winnen van Afterbeat dat net als Euro Mail nog geen punt heeft.

Derde klasse
Koploper in de derde klasse is Taxi Molijn dat nu won van Kleine Panda met 11-7 en Fc. Titanium dat won met 11-2 van CGKV De Kandelaar en Van der Laan Verzekeringen dat won met 7-2 van The Jagger Casino staan op plaats twee en drie en GHV/Vastgoed Partner won met 6-2 van Avebe en door deze zege kan GHV/ Vastgoed Partner de koploper ook nog op een punt naderen. Verdere uitslagen in de derde klasse zijn: Faber & Faber-V&Z Team 4-2 en Kamst 49 ers-Drenth Installatie Techniek werd 4-6.

Bestuur
Het invullen van de wedstrijdformulieren laat te wensen over en ook zet men vaak een coach op het formulier en dan heeft deze coach ook nog gescoord en dat is onmogelijk. Als wij dit weer voorkomt zullen wij de coach als niet aanwezig noteren en dus volgt er een boete. Op 27 november is de algemene ledenvergadering in de kantine van de Wildervanckhal en vangt aan om 19.30 uur, de uitnodigingen gaan na 12 november de deur uit.