Sport

Zeven medailles voor De Brug tijdens
Special Olympics Regionaal Evenement in HeerenveenIMG-20181027-WA0020.jpg

Zes zwemmers van De Brug Veendam hebben afgelopen zaterdag mee gedaan aan de Special Olympics Regionaal Evenement in Heerenveen. Vroeg uit de veren en onderweg naar Heerenveen om mee te doen aan de SORE. Er was voetbal, zwemmen en badminton,  voor de 5e keer op rij in het Abe Lenstra Sportstadion waar ruim 250 sporters aan mee doen. Voor het zwemmen was dit al de 15e editie. De zwemmers van Veendam waren er ook klaar voor, evenals de beide heren van De Brug Veendam (Bart Hol en Chris Kuiper) die onder Team NL meededen.

20181027_162218.jpg

‘s Morgens devisioning en ‘s middags knallen op de finales. En waren een paar hele spannende finales te zien waar moeilijk te zien was wie er nu eerste en tweede was. Ook de estafetteteams waren aan elkaar gewaagd dit jaar.
De Veendammer zwemmers gingen naar huis met 3 gouden, 2 zilveren en 2 bronzen medailles, en goud op de estafette. Op bijna alle afstanden werden er persoonlijke records gezwommen.
De heren uit Veendam van Team NL gingen met een gouden en een zilveren plak en allebei 2 persoonlijke records naar huis.

Op 10 november heeft De Brug een thuiswedstrijd in zwembad Tropiqua in Veendam.