Sport

Verslag V&Z Veendam - week 43



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
V&Z/Topbrands heeft zich voor de volgende ronde geplaatst van de KNVB beker door met 5-2 te winnen van Gieten 3 door doelpunten van Brust die er twee scloorde en Huizinga,Breeuwsma en Hovenkamp die elk een keer scoorden. In de competitie is dit team ook nog ongeslagen en vrijdag 2 november spelen ze thuis tegen de Heracliden. In de interne competitie speelden in de hoofdklasse Freko Kozijnen  en SWO Veendam met 3-3 gelijk.

Eerste klasse
In de eerste klasse staan drie teams gelijk in punten en wedstrijden bovenaan. Pink Panthers kon het tegen Adam & Partners niet bolwerken en verloor met 2-4 en is nu koploper af. Bij Adam & Partners scoorde K. Slagter vier keer. Adam & Partners is nu nog ongeslagen samen met Autobedrijf Smid Meeden dat met 13-2 won van Beste Hypotheek door onder meer zes doelpunten van A. Wever en Sandra’s Hairstudio dat niet speelde. Struners United verspeelde twee punten door met 4-4 gelijk te spelen tegen Essity Operations en A. Slagter alle vier de goals maakte. DWS/ Drukkerij Reinier v.d. Kooi won met 7-1 van Veendam Fanatics door drie dolpunten van A.J.J Melis en Kasto maakte er vier. Gadero – Slagerij Karel Nieland werd 2-7 en BY kielman won met 4-2 van Buurke Bestrating en Statusbar heeft ook de eerste drie punten binnen door te winnen et 7-3 van Afterbeat.

Derde klasse
De derde klasse lijkt bijzonder spannend te worden bovenin. Avebe, Taxi Molijn wonnen beide hun wedstrijd en hebben nu tien punten uit vier wedstrijden, maar daar achter is het dringen. Avebe won met 3-0 van Drenth Installatie Techniek en Taxi Molijn had geen moeite met Team V&Z en won met 10-2 en M. Kohodadad scoorde er vijf van de tien. V.d. Laan Verzekeringen – Kamst 49 ers werd een nipte overwinning voor de oudjes, uitslag 2-3 en door deze zege blijft Kamst 49 ers net als Fc. Titanium dat met 9-1 won van Kleine Panda door onder meer vier doelpunten van J. Puister nog mee bovenin.

Van het bestuur
Door de herfstvakantie werd er geen volledige programma gespeeld.