Sport

Sport Vereniging Clias zoekt leden



clias-doorzichtig12.png

Ook bij S.V. Clias te Wildervank is het nieuwe sportseizoen inmiddels in volle gang en wordt er weer volop gesport. De enige gymnastiekvereniging voor de jeugd van de gemeente Veendam biedt naast gymnastieklessen (recreatief turnen) ook rhönradturnen, heren- en dames- selectieturnen, ouder- en kindgymnastiek en streetdance. Voor al onze sporten zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe leden!

Bij ouder & kindgymnastiek wordt het kind samen met een ouder spelenderwijs gestimuleerd om te bewegen. Zodra de basisschoolleeftijd wordt bereikt, is er gymnastiek voor groep 1 en 2 en vanaf groep 3 wordt voor zowel jongens als meiden gefocust op de verschillende turntoestellen. Daarnaast is er voor groep 3 tot en met 6 streetdance. Voor de basis muziekkennis, maar vooral lekker dansen op de muziek van nu!

Als enige vereniging in Groningen en Drenthe wordt bij S.V. Clias naast het bekende toestelturnen ook in rhönraderen geturnd. Hier staat de wereld constant op de kop. Het is mogelijk 3 gratis proeflessen te volgen alvorens een definitieve keuze te maken voor een sport. Hieronder ons lesrooster van de lessen waarin proeflessen mogelijk zijn:

clias.PNG

Voor ons volledige lesrooster en meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.svclias.nl. Vragen kunt u mailen naar secretaris.svclias@gmail.com.