Sport

Verslag V&Z Veendam - week 42



V&Z_Veendam.png

Bestuur
Op vrijdag 19-10-2018 is het programma eruit gehaald door ons door weer een fout van een medewerkster van de afdeling sport van de gemeente die de verhuur doet van de hallen. Bubble heeft dan de hallen in gebruik en dit kregen wij te horen van de beheerders. Wij hebben een lijst van haar gekregen met de data’s dat we geen gebruik kunnen maken van de hallen, maar deze stond er niet op en daarom kunnen wij er dus niets aandoen. Wij als bestuur weten dat dit het schema van sommige teams en spelers in de war maakt, maar wij kunnen daar dus niet aandoen. Wij willen dit toch met jullie delen, want vaak krijgen wij daarvan de schuld, maar deze keer dus niet en we hopen dat de lijst verder wel klopt.

Hoofdklasse
Maandag werden in de Wildervanckhal twee wedstrijden gespeeld in de hoofdklasse en daar won Prins Elektro met 4-2 van Riklis Karto Hair  in een spannende wedstrijd met goed zaalvoetbal en de tweede wedstrijd ging tussen Gervas Futsal en Galacticos en deze werd gewonnen met 3-4 door Galacticos. Deze eindstand i.o.v. door dat de wedstrijd twee keer is gestaakt door de scheidsrechter i.v.m. rode kaarten van speler en coach van Galacticos. De scheidsrechter heeft toch besloten om de wedstrijd uit te laten spelen. Dr strafcommissie zal de zaak verder behandelen en daar kom ik dan later op terug. Draaijer Schilders leed de eerste nederlaag na en 3-1 voorsprong tegen Freko Kozijnen dat won met 3-5  en daar door het spannend gaat worden in de hoofdklasse, want alles schuift weer in elkaar.

Tweede klasse
In de tweede klasse is het dringen bovenin. Daar won Buurke Bestrating met 3-1 van Essity Operations in een zeer mooie en spannende wedstrijd die wel sportief verliep. Van Unen scoorde vanuit zijn eigen doelgebied de 3-1, omdat de doelman van Essity zijn doel had verlaten om alsnog de gelijk te maken. Gadero won met 3-2 van By Kielman.

Derde klasse
Ook in de derde klasse is het dringen bovenaan, want daar zijn de teams ook aan elkaar gewaagd. Faber & Faber- Taxi Molijn werd 5-5 en voor Faber & Faber scoorde L. Hoving vier keer. The Jagger Casino kwam te kort tegen GHV/Vastgoed Partner en verloor dan ook met 3-7 en Paarhuis scoorde daar vier keer. Fc. Titanium won met 6-1 van Kamst 49 ers. Kleine Panda speelde met 2-2 gelijk tegen Avebe dat bij een overwinning koploper was geweest en waar nu van der Laan verzekeringen alleen bovenaan staat door met 9-1 te winnen van een zwak V&Z Team en B. Altundas er vijf van heeft gemaakt voor de jonkies.