Nieuws

Maxima Veendam zit zonder kinderjassen



kinderjas maxima.JPG

Ieder jaargetijde vraagt natuurlijk om de juiste jas voor kinderen. De keuze is reuze….maar niet bij Maxima. Maxima Veendam telt 286 ingeschreven kids en tieners tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is voor kleding. Al die kinderen een coole jas voor de winter uit laten zoeken gaan we zonder uw hulp niet redden. We hebben er maar 30 en die zijn er zo doorheen gejast als het weer omslaat. Daarom vragen we alle vrienden van Maxima die alert zijn op armoede van kinderen jassen te verzamelen en aan ons te doneren. 

Oktober is opruimmaand, dus kijk eens door die overvolle kapstok, trek een te kleine jas uit de kast, vind een vergeten zak met winterkleding terug. Of vraag uw kinderen welke jas ze kunnen missen voor een ander kind dat er een nodig heeft.

Helpt u mee aan de actie “Laat ze niet in de kou staan”? U kunt de jassen brengen bij Maxima aan de Transportweg 64 in Veendam van dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00-16.00 uur. Ziet u gelijk de winkel. Zijn het er veel, dan komen we ze graag ophalen. Stuur een bericht aan veendam@kledingbankmaxima.nl of bel naar de winkel 0598-750602. Veel dank!