Sport

Veendammer bedrijven steken
VV Meeden JO15-1 in het nieuw



VV Meeden.jpg

De Veendammer bedrijven Tweede Thuis en 24management.nl hebben afgelopen week het team van VV Meeden JO15-1 voorzien van een nieuw fris wedstrijdtenue.

Gastouderadviesbureau Tweede Thuis is een gastouderbureau, actief in de 3 noordelijke provincies. Het bureau bestaat uit 5 ondernemers, met ieder hun eigen regio, die hun krachten en kwaliteiten hebben gebundeld tot Gastouderadviesbureau Tweede Thuis.

Wij nemen onze verschillende kernkwaliteiten, het enthousiasme én de jarenlange ervaring mee in Tweede Thuis om de betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid die vraag- en gastouders zoeken tot uiting te laten komen.

VV Meeden 1.jpg

U geeft uw kind natuurlijk niet zomaar uit handen als u gaat werken, een passende opvangvorm is heel belangrijk. Gastouderopvang voldoet aan strenge eisen, vindt plaats in een huiselijke sfeer en het is kleinschalig, zodat ieder kind de aandacht kan krijgen die het nodig heeft.

24Management is een organisatie waarin mens, gedrag, werk en oplossingen centraal staan. De ontwikkeling van mensen en ondernemingen is hierbij leidend. We denken mee met onze opdrachtgevers en we leveren professioneel maatwerk. Wij denken buiten de gebaande wegen en laten organisaties excelleren.

Bij 24Management wordt écht samengewerkt; samen met de klant en samen met collega’s. De verbinding staat centraal. Problemen buigen wij om naar tastbare oplossingen. 24Management is een initiatief van professionals met een pragmatisch inzicht en brede bedrijfsmatige ervaring, opgebouwd vanuit zelfstandige carrières.