Sport

Verslag V&Z Veendam - week 41



V&Z_Veendam.png

Hoofdklasse
Draaijer Schilders blijft koploper door ook de derde wedstrijd te winnen. Afgelopen woensdag werd Gervas Futsal met 3-1 verslagen. Ook Prins Elektro was aan de winnende hand. Het won met 5-3 van SWO Veendam. En Schoenmaker was verantwoordelijk voor alle vijf goals bij Prins Elektro. Door deze zege is Prins Elektro nog ongeslagen. Freko Kozijnen won met 6-1 van JS-Viro. Freko Kozijnen speler D. Ottema scoorde drie keer. Deze wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter W. Scheper.

Eerste klasse
Sportplein won in een spannende wedstrijd met 3-2 van Kruit en Kramer. Sandra’s Hairstudio won met 9-1 van Beste Hypotheek door doelpunten van de Jonge, Jannenga en Nagel. Die ieder twee goals scoorden en Reigersberg vond drie keer het net. Pink Panthers won met 6-5 van Clias/ v.d. Laan verzekeringen. Dit was een spannende wedstrijd die veel kansen opleverde en gelijk op ging. Maar Pink Panthers ging er met de 'buit' vandoor. Door in de laatste minuut de zege te pakken. Door een misverstand tussen Oldenburger en de doelman van Clias. A.B Folkers scoorde drie keer voor Clias en Kraan en D. Schipper waren met elk 2 goals trefzeker voor Pink Panthers, dat ook nog tegen vier strafminuten opliep. Dus dubbele pech.

Tweede klasse
Struner United won met 6-5 van Slagerij Karel Nieland. Het leek in het begin van de wedstrijd dat het wel eens een grote uitslag zou kunnen worden. Want na drie minuten stond het al 3-1 voor Struner United. Daarna ging iederéén bij Struner United voor zich zelf spelen en kon Slagerij Nieland sterk terugkomen. A. Slagter scoorde drie keer voor Struners United. Veendam won met 2-1 van Essity in een aantrekkelijke wedstrijd, met veel strijd. Veendam Fanatics won ook met 2-1 maar dan van Essity Operations in een aantrekkelijke wedstrijd, met veel strijd. Buurke Bestrating won met 4-3 van Statusbar in een veel te harde duel. Na deze partij ging de coach van Statusbar ook nog de strijd aan met de supporters van de tegenstander. DWS/ Drukkerij Reinier v/d. kooi won met 3-2 van Gadero

Derde klasse
Koploper Kamst 49'ers speelde met 4-4 gelijk tegen Faber & Faber. Beide teams hebben een speler die veel scoorde en dat was ook in deze wedstrijd weer het geval. J. Haandrikman scoorde twee maal voor Kamst 49 'ers. En L. Hoving deed dat zelfs drie keer voor Faber & Faber. Taxi Molijn won nipt van Fc. Titanium met 5-4 en R. Kuipers scoorde er drie- van de vijf goals. En voor Fc. Titanium scoorde D. Dijk twee keer. Van der Laan verzekeringen won met 10-2 van Kleine Panda. In dit duel vond Altundas drie keer het net voor Van der Laan verzekeringen. Brokschmidt en Drent konden ook niet achterblijven. Zij scoorden respectievelijk twee- en één goal. AVEBE won met 7-1 van The Jagger Casino. Uuldersma en Bos scoorden ieder drie keer. GHV/Vastgoed Partner won met 10-1 van CGKV de Kandelaar en daar scoorde Bruinewoud-onder toezicht van zijn vrouw- ook drie keer. En Paarhuis was ook trefzeker. Maar dan voor GHV.

Op 27 november is de Algemene Ledenvergadering in de kantine van de Wildervanckhal en deze begint om 19.30 uur. De uitnodigingen zullen via de email worden toegezonden.