Prijzenregen voor Judoschool Veendam op 11e IVJK

_DSC0178.JPG

Afgelopen zaterdag werd in de Sorghvliethal het 11e Internationaal Veendammer Judokampioenschap (IVJK) gehouden. Op dit sterk bezette toernooi ging de organiserende Judoschool Veendam er zelf met veruit de meeste prijzen vandoor, maar liefst 31. In 11 poules werden de eigen judoka’s kampioen, 9 keer werd een zilveren medaille in ontvangst genomen, 8 maal brons en nog 3 medailles werden uitgereikt voor de vierde plek op het podium. Daarmee ging ook de Paul Siekman Bokaal voor best presterende club niet naar de ploeg uit Kopenhagen die tweede werd, maar naar de Veendammer judoka’s.

Aan het toernooi namen ruim 600 judoka’s deel uit heel Nederland, Duitsland en dus Denemarken. Er werd hard gestreden in de grote poules waarin veel judoka’s schitterende punten wisten te scoren. De organisatiecommissie is meteen alweer aan de slag gegaan met de voorbereidingen voor het 12e IVJK dat op 21 september 2019 zal plaatsvinden.