Nieuws

Musicalklas Muziek Dans Theaterschool Veendam



Theaterschool.png

Voor  kinderen uit groep 6 t/m 8 start in woensdag 31 oktober 2018 van 18.00 tot 18.45 uur op de Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam in Cultuurcentrum van Beresteyn met tien lessen zingen, dansen en acteren voor slechts 50 euro.

Een optreden in de foyer vanBeresteyn is de afsluiting in januari van dit vrolijke aanbod voor kinderen die willen ontdekken of ze les in AMV, dans of theater leuk vinden. Wie daarna instroomt bij theaterdocent Bert op ’t Ende, dansdocent Rianne Wiersma of AMV docent Siska Sennema zal nog dit jaar optreden op het grote podium van het theater samen met de honderden leerlingen muziek, dans en theater op de uitvoeringen van dans en theater in juni of de Ensemblemaand uitvoeringen.

Vind je het leuk om te dansen, zingen en te spelen? Onder leiding van professionele docenten begint het avontuur! Geef je nu op voor deze workshop die we afsluiten met een eindpresentatie.

Ook kinderen die overwegen een instrument te leren spelen kunnen tot aan de herfstvakantie gratis lessen uitproberen en in november instromen, bijvoorbeeld bij AMV, alle blaasinstrumenten, gitaar en piano!

Voor vragen kun je bellen naar nummer: 0598317740 • Muziek-, Dans- en Theaterschool Veendam