Sport

V&Z/Topbrands wint seizoensopener tegen SV Bedum 3

Door Daniel de Wal

Het seizoen voor V&Z/Topbrands is nu echt begonnen. In de Parkstadhal werd er voor de competitie afgetrapt. Tegenstander vanavond was SV Bedum 3. Dit team kwam vorig seizoen nog uit in de 4e klas. In de eerste helft gingen beide ploegen nog gelijk op en werd het rustsignaal gehaald met een 2-1 voorsprong. Doelpunten aan de kant van V&Z/Topbrands kwamen op naam van Jordy Brust en Joop Uuldriks. In de 2e helft gaf de thuisploeg een gas en domineerde de wedstrijd en liep het snel uit naar een 6-1 voorsprong door een zuivere hattrick van Jeroen Huizinga en Harmen Hager. In de slotfase liep V&Z/Topbrands uit naar 9-1 door opnieuw doelpunten van Jeroen Huizinga, Joop Uuldriks en Harmen Hager. Aankomende woensdag staat de strijd om de Hassing schaal op het programma om 21:15 uur.