Nieuws

Heropening Sportcafé Sportplein massaal bezocht!



BB2_1789 Sportplein.jpg

Afgelopen vrijdag was om 20:00 uur de heropening van Sportcafé Sportplein. Binnen no time waren er al meer dan 100 bezoekers onder dak om de nieuwe look van Sportplein te komen bewonderen. DJ Mark Nauta die ook op Kingsland Groningen draaide maakte er een gezellig feestje van.

Van sportkantine naar sportcafé. We zijn een nieuwe weg ingeslagen. De nieuwe uitstraling is modern, industrieel en eigentijds, vertelt Rob van Loenen. Sportplein is getransformeerd tot een horecagelegenheid met een zeer bijdetijdse look. Er zijn meer zitplekken gecreëerd, we hebben nu een ruimer en beter werkbare bar om service gerichter te kunnen werken. Verder is alle verlichting voorzien van led-verlichting en zijn alle koelingen vervangen door energie zuinige koelingen met het groene energielabel.

BB2_1923 Sportplein.jpg

Speciaal bieren
Zo hebben wij het assortiment uitgebreid met verschillende speciaal bieren op de tap en op de fles (Bierbrouwerij Maallust Veenhuizen) Voor de beleving hebben wij Heineken blade tafeltaps geplaatst om gezellig met je teamgenoten of vrienden aan tafel je eigen biertje te kunnen tappen.

Maandmenu
Naast onze standaard kaart bestaande uit friet, snacks en diverse broodjes bieden we maandelijks een tweetal menu’s aan. Maandelijks proberen wij hier variatie in aan te brengen. De menu’s worden in plate vorm geserveerd.

Voor meer informatie zie de nieuwe website www.sportpleinveendam.nl


 
Fotoalbum: