Sport

NK Wakeboarden bij Watersportcentre Veendam.



IMG_7725.jpg

Het Watersportcentre Veendam telt de dagen af voor het NK Wakeboarden op 7, 8 en 9 september in het Borgerswold. De organisatie is bijna klaar om dit prachtige evenement van start te laten gaan. Dit is mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren. De logos van deze bedrijven zullen te zien zijn op vlaggen en banieren langs de oevers van de Borgerwoldplas.

Het NK zal starten op vrijdag 7 september met een training voor de deelnemers van 15.00 tot 20.00. Op zaterdag 8 en zondag 9 september gaan de wedstrijden om 9.30 uur van start en om ca. 17.00 zal het eindigen. De deelnemers gaan hun spectaculaire runs laten zien, in verschillende categorieën, naar leeftijd ingedeeld. Vanaf het terras van het Watersportcentre en voor de grote feesttent kan men het spektakel aanschouwen. Aan de inwendige mens wordt ook gedacht, een hapje en een drankje kan genuttigd worden op het terras en Brouwhotel Parkzicht is aanwezig met heerlijke pruiverijen.

Op zaterdagavond 8 september wordt er een beachparty georganiseerd in de feesttent, deze is vrij toegankelijk voor iedereen die wil genieten van DJ Erik Sherman en Maddy Madpack van 20.00 tot 00.00 uur.

Kortom een weekend vol vermaak en ook aan de kids is gedacht, er zullen een aantal leuke activiteiten aanwezig zijn.