Nieuws

Cosmetisch arts Robert Schoemacher opent
Perfect Age Beauty Center in Veendam



Donderdag 5 juli opent Perfect Age Beauty Center, dé franchiseformule voor de beauty professional, haar deuren bij Line Studio Veendam. Een unieke vestiging waar, naast beauty, afslanken en gewichtsbeheersing hoog in het vaandel staat. In samenwerking met het team van cosmetisch arts Robert Schoemacher biedt Perfect Age Beauty Center Veendam haar gasten verschillende huidverbeterende gezichts- en lichaamsbehandelingen, injectables, cryolipolyse behandelingen (afslanken door vetbevriezing), permanente make-up en duurzaam ontharen met Diode laser. Eigenaren Kora en Allard van der Weide verzorgen samen met Robert Schoemacher de officiële opening van het Center aan de Kerkstraat 21 te Veendam 5 juli tussen 19.00 - 21:00 uur.

Uniek
In een Perfect Age Beauty Center kun je terecht voor hoogwaardige beauty behandelingen welke door schoonheidsspecialistes Janine Carolus en Marion van der Schuur worden uitgevoerd. Er wordt gewerkt met de Perfect Age Cosmeceuticals verzorgingslijn: een compacte en kwalitatief hoogstaande lijn met beauty producten. Deze producten zijn uiteraard bij ieder Perfect Age Beauty Center verkrijgbaar.

Dokter Robert Schoemacher: "Ik ken veel beauty professionals die de wens hebben om een breder dienstenpakket aan hun klanten aan te bieden, maar niet in staat zijn om dat zelf te doen. Dat kan zijn door de hoogte van de investering die daarmee gemoeid is, of ze hebben geen tijd om een (lange) opleiding te volgen. En dan heb ik het nog niet eens over de veranderende wetgeving die ook zo zijn beperkingen met zich meebrengt. Met deze franchiseformule kunnen de schoonheidsspecialistes blijven doen waar zij goed in zijn, heerlijke gezichts- en lichaamsbehandeling geven, en als de klanten vragen om andere cosmetische/beauty diensten, dan kunnen zij dat ook aanbieden. In hun eigen salon in Veendam, uitgevoerd door experts!"

Team van specialisten
De ervaren cosmetisch arts neemt met zijn team de filler- en botoxbehandelingen voor zijn rekening. Binnen het team van specialisten bevinden zich ook experts op het gebied van duurzaam ontharen met Diode laser, permanente make-up en cryolipolyse behandelingen. Cryolipolyse is een beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen door middel van vetcel bevriezing.
Robert vervolgt: "Er zijn inmiddels zo'n 25 Perfect Age Beauty Center vestigingen, allemaal gerund door zeer ervaren schoonheidsspecialisten die hun klanten niet meer door hoeven te verwijzen als ze om behandelingen vragen die ze zelf niet kunnen uitvoeren. Daarnaast wordt de Perfect Age Cosmeceuticals verzorgingslijn ook erg goed ontvangen, daar ben ik ook waanzinnig trots op!"

Perfect Age Beauty Center is online actief op www.perfectagebeautycenter.nl, Instagram www.instagram.com/perfectagebeautycenter en Facebook @perfectagecenter Perfect Age Beauty Center Veendam is actief op Facebook @pabcveendam