Nieuws

Jonge ondernemers blazen Koetshuis nieuw leven in



_MG_9724B.jpg

Sinds mei van dit jaar zijn Gerard en Marjolein de nieuwe eigenaren van het Koetshuis in Borgerswold (Flora 1). Zoals op de facebook pagina te lezen is, hebben de vorige eigenaren het stokje overgedragen omdat zij het te druk kregen met andere werkzaamheden.

'Gerard is al enige tijd eigenaar van de waterskibaan en het leek hem een mooi idee om in en rond het Koetshuis feesten en partijen te organiseren. We hebben een camping gedeelte wat een mooie aanvulling is voor het park maar ook voor de mensen die graag een weekend bij ons willen komen wakeboarden. Zij kunnen hier dan gebruik van maken'.

IMG_7414.jpg

Bij het Koetshuis kunnen mensen terecht voor een kopje koffie maar het is ook zeker geschikt voor bedrijfsfeesten en verjaardagen. 'Zelfs bedrijfsfeesten met barbecue erbij, behoort tot de mogelijkheden. Alles kan geregeld worden. We luisteren naar de wens van de klant', aldus Marjolein.

'In de toekomst willen we meer gaan organiseren', vertelt Marjolein.

_MG_9719.jpg

'Een volleybaltoernooi zou leuk zijn en naast dit pand willen we muziekoptredens gaan organiseren. We hebben er een prachtige koepel voor!' Dat idee staat nog in de kinderschoenen want daarvoor moet er veel geregeld worden zoals materialen en vergunningen. In de herfst- en wintermaanden willen de 2 nieuwe ondernemers óók graag hun steentje kunnen bijdragen aan de activiteiten van Borgerswold. 'Het hoeft niet uitgebreid te zijn wat we aanbieden. Een kop koffie en warme chocolademelk waarmee mensen even op adem kunnen komen, kan al heel veel betekenen. Een gezellige aankleding van het pand, draagt daar zeker aan bij'.

_MG_9720.jpg