Nieuws

Nieuwe Schoonheidssalon Jenneke
Open dag zaterdag 23 juni



IMG_0221.jpg

Ben je toe aan een heerlijk momentje voor jezelf en wil je kennis maken met een unieke schoonheidservaring? Dan is er goed nieuws! Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert Jenneke Bouwhuis van Schoonheidssalon Jenneke een open dag.

Open dag
Ter gelegenheid van de opening van de nieuwe salon aan de Marten Klompienlaan 30 in Veendam, vindt er een feestelijke open dag plaats tussen 14.00 en 16.30 uur. Een ieder is van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje alles te weten te komen over de heerlijke schoonheidsbehandelingen die Schoonheidssalon Jenneke te bieden heeft.

IMG_0308.JPG

Over Schoonheidssalon Jenneke
Bij Schoonheidssalon Jenneke kom je helemaal tot rust, terwijl je huid tegelijkertijd wordt verwend met een heerlijke schoonheidsbehandeling. Jenneke maakt hierbij gebruik van de producten van CENZAA. Met de producten die Jenneke gebruikt worden wellness, huidverbetering en cosmetische huidtherapie gecombineerd. Tijdens de behandeling is er aandacht voor huidverbetering en ontspanning!

Tijdens de open dag zal er een nieuwe lijn behandelingen geïntroduceerd worden. Tevens zullen er verschillende belevingen te zien zijn, waarbij de diverse producten van CENZAA getoond worden.

IMG_0249.jpg

Nieuwsgierig geworden? Kom dan zaterdag 23 juni langs bij Schoonheidssalon Jenneke en laat je verrassen door de unieke schoonheidservaring die Jenneke te bieden heeft.

Marten Klompienlaan 30
9646 EC Veendam
Telefoon: 06-43007343
info@schoonheidssalonjenneke.nl

IMG_0223.jpg