Nieuws

Volle vuilniszakken tijdens
‘Niet kletsen, maar rapen in Borgerswold’



_MG_8918.jpg

Donderdagavond werd bij de parkeerplaats Borgerswoldhoeve gestart om achtergebleven afval in Borgerswold op te ruimen. Een initiatief van de SP. In de regen begonnen 8 leden van de SP en 1 lid van VUK vanaf de Borgerswoldhoeve zwerfafval te rapen en vervolgende hun weg richting het strand. Het eindpunt was de parkeerplaats ter hoogte van de waterskibaan.

_MG_8930.jpg

Angelique Schoonewille van de SP: Mooie actie. Het viel mee met de rommel zo op het oog maar toch hebben we volle vuilniszakken. Oproep aan een ieder die Borgerswold een warm hart toe draagt, ruim je rommel op! Genoeg vuilnisbakken. Zie je wat liggen van een ander.. doe dat ook netjes in de daarvoor bestemde vuilnisbak.

_MG_8910.jpg

Harry Schoonewille van de SP liet weten op zijn facebookpagina:  Niet praten maar rapen. De opbrengst van 2 uurtjes. Met twee maanden nog eens. Ik bedank de enthousiaste medewerkers van de Kompanjie voor hun hulp.

Harry Schoonewille liet in eerdere berichtgeving weten, waar overigens geen respons van de bewoners op is gekomen: We hopen dan ook dat er meerdere mensen bij ons aansluiten en dat we in de nabije toekomst met wat coördinatie, er voor kunnen zorgen dat kinderen, dieren en volwassenen kunnen genieten van een schoon Borgerswold.


Fotoalbum: