Nieuws

Midzomeravondwandeling en yoga in Borgerswold35065932_1932265493483918_1045041482433560576_n_resize.jpg

Binnenkort is het vrijdag 22 juni, de langste dag van het jaar. Het is de dag waarop de zon het hoogste punt aan de hemel heeft bereikt. We noemen dit midzomer. Waar op 21 december tijdens midwinter het terugkeren van de zon gevierd wordt, wordt met midzomer het leven, onze idealen, het mooiste in ons zelf, en in de natuur, gevierd. Kijk maar eens naar buiten; de natuur bloeit in al haar schoonheid! In oude tijden werden er rituelen en handelingen gedaan met midzomer om de vruchtbaarheid van de akkers te bevorderen. Men was tenslotte nog in afwachting van de oogst die nog aan het rijpen was. Tegenwoordig wordt midzomer nog steeds gevierd in de vorm van feesten, festivals en prachtige yogawandelingen.

Wij willen de midzomeravond met jullie vieren in Borgerswold. Vanuit De Waterjuffer nabij de kinderboerderij gaan we een wandeling door Borgerswold maken. Onderweg stoppen we voor een heerlijk ontspannende en zachte Dru yogales. Bij terugkomst bij De Waterjuffer is er voor iedere deelnemer een kopje thee of koffie met een versnapering. We kunnen dan ook gezellig rondom de vuurkorf zitten. Kortom een heerlijke verwenavond voor jezelf!  

Aanmelden kan via de mail bij: info@isayoga.nl onder vermelding van de midzomeravond. De yoga is voor iedereen toegankelijk!

Meer informatie over de Dru yoga en de docente Isabella vind je op : www.isayoga.nl.

Graag tot ziens op de midzomeravond 2018!