Nieuws

Schrijver Bram Baptist bij Primera Hiemstra Veendam



DSC_3992.JPG

Op zaterdag 9 juni zal schrijver Bram Baptist uit Meeden zijn jeugdboek De Koningszoon promoten bij Primera Hiemstra in Veendam. In het boek moeten twee opgroeiende jongeren een tiran verslaan door het gouden schaakstuk te vinden. Hoewel het boek zich afspeelt in de Middeleeuwen, is bijna het gehele verhaal gebaseerd op de rijke fantasie van de auteur. De Koningszoon is niet alleen een ontzettend spannend boek, maar het behandelt ook thema’s als liefde, onzekerheid en de relatie met je ouders.

De schrijver, die tevens geschiedenisdocent is, heeft vijf jaar aan het boek gewerkt en liet zich o.a. inspireren door zijn leerlingen. Inmiddels zijn er zo’n 200 exemplaren verkocht en werkt de schrijver hard aan zijn nieuwe roman, De oorlog van Juliette. Dit boek zal gaan over de zestienjarige Juliette die wordt uitgehuwelijkt aan de Deense kroonprins, zodat Denemarken kan blijven bestaan en een oorlog met het hertogdom Sleeswijk wordt voorkomen. Maar gaat het plannetje wel slagen? Ongewild wordt Juliette meegezogen in een verschrikkelijke oorlog, waarbij alles op het spel komt te staan.

Win “De Koningszoon”!
Wil je kans maken op een gratis en gesigneerd exemplaar? Geef antwoord op de volgende prijsvraag: Waarom zou jij een Koningszoon/dochter willen zijn? Geef jouw antwoord uiterlijk vrijdag 8 juni door via www.brambaptist.nl. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Bram Baptist biedt zijn boek aan en signeert van 14.00 tot 16.00 uur. Adres: Winkler Prins Passage 7, Veendam.