Nieuws, Sport

Wie wint 6e editie Zechstein Stratenvolleybal Toernooi?



final party 25-5-18 (002).jpg

Vrijdag 25 mei vindt de “Finale-avond” van het AED Zechstein Stratenvolleybal Toernooi plaats! Vanaf 19:00 uur zullen 23 teams de strijd aan gaan om de 75 centimeter hoge Wisselbokaal, en vele andere mooie prijzen.

Rond de klok van 21:30 zullen alle poulewedstrijden gespeeld zijn, en is bekend welke teams uit zullen komen in de finales.

Het AED Zechstein Stratenvolleybal Toernooi is méér dan volleyballen
Naast dat meer dan 200 volleyballers twee avonden actief bezig zijn, heeft het AED Zechstein Stratenvolleybal Toernooi meer te bieden. Zo steunt de organisatie ook dit jaar weer een goed doel, waarvoor gelden in zijn gezameld. Vrijdagavond tijdens de prijsuitreiking zal de organisatie een cheque overhandigen aan het goede doel: Stichting Groningen HartVeilig. Op het podium in de Sorghvliethal zal aansluitend een feest zijn voor deelnemers, toeschouwers en iedereen die zin heeft in een feestje!

Feestavond met Feestband “De Suskes” en DJ Peter Mans
Jaarlijks wordt het Zechstein Stratenvolleybal Toernooi feestelijk afgesloten, met een feest voor deelnemers, toeschouwers en een ieder die in is voor een feestje! Op het podium in de Sorghvliethal zal de 3-koppige feestband “De Suskes” plaats nemen, en ook DJ Peter Mans is weer van de partij! Rond 21:30 zal het feest van start gaan, en de entree is geheel GRATIS!