Nieuws

Watersportcentre Veendam organiseert
Nederlands Kampioenschap WakeboardenIMG11_0024.jpg

Opspattende waterspetters, wakeboarders en waterskiërs glijden over het water en door de lucht. Het Watersportcentre te Veendam heeft zijn deuren weer geopend voor een spetterend seizoen, in het prachtige Borgerswold te Veendam.

Vol trots en passie gaat het Watersportcentre Veendam het Nederlands Kampioenschap Wakeboarden organiseren op 8 en 9 september. De voortgang van de organisatie van het Nederlands Kampioenschap Wakeboarden kunt u volgen op Facebook: NK wakeboard cable 2018, een waar spektakel, dat u moet zien en beleven.

IMG_0634.jpg

De start van de organisatie is ingeluid met een kleurwedstrijd voor de bovenbouw van alle basisscholen in Veendam. Hiermee worden prijzen uitgedeeld t.b.v. de Kidsclub, die binnenkort weer van start zal gaan op de zondagochtend. Wanneer zal worden aangekondigd op Facebook van het Watersportcentre Veendam. Tevens zal er dit seizoen op de woensdagavond en op de zaterdagochtend trainingen gegeven worden voor wakeboarders en waterskiërs buiten de reguliere openingstijden om.

Leden van het Watersportcentre kunnen hier kostenloos gebruik van maken, niet-leden kunnen deelnemen tegen een gereduceerd tarief. Ook voor een sportief uitje of een drankje of hapje kunt u terecht bij het Watersportcentre en ook bij het Koetshuis is men van harte welkom!

IMG_0929.jpg