Nieuws

Eerste 24 uur Klaverjasmarathon Oost-Groningen Groot Succes.
KLAVERJASSEN - Op Goede Vrijdag is in het regionaal scheidsrechterscentrum De Neutrale Hoek in Wildervank om 19:30 uur het startsein gegeven voor de eerste 24 uur klaverjasmarathon in Oost Groningen. Zaterdagavond mocht Eddy Geerts uit handen van Jan Korte, directeur van BV Veendam de eerste prijs in ontvangt nemen.


DEELNEMERS
De organisatie van deze klaverjasmarathon lag in de handen van Jolanda Strik en Willem Molema. Het was de organisatie gelukt om 84 deelnemers bijeen te krijgen. Een groot aantal klaverjassers uit onze regio, maar ook deelnemers uit Emmen, Dedemsvaart, Tiel en zelfs uit Amsterdam.


BLEEK
Zaterdagavond was duidelijk aan de bleke gezichten te zien dat de vermoeidheid bij de deelnemers toesloeg. Dat ging echter niet ten koste van de gezellige sfeer in het clubgebouw. Misschien was dat ook wel de reden dat alle deelnemers hun missie hebben volbracht en er geen uitval was.Mevrouw Gera Verhoeven de winnaar van de verloting.

VERLOTING
Voordat bekend werd gemaakt wie de winnaar van de klaverjasmarathon was, was er eerst nog een verloting. De verkoop van de lootjes was boven verwachtingen. De hoofdprijs van de verloting was een beertender die gewonnen is door mevrouw Gera Verhoeven.Een bloemetje voor de dames die 700 broodjes hebben gesmeerd.

WINNAARSMarga Hensens op de derde plaats.

De derde prijs ging naar Marga Hensens. Zij kreeg een waardebon van Pizzeria Mamma Mia in Veendam.Jacob Post op de tweede plaats.

De tweede prijs ging naar Jacob Post. Hij won een waardebon van 150 euro van Plus Supermarkt Hoeve.Eddy Geerts winaar van de 24 uur Klaverjasmarathon.

En de eerste prijs was voor Eddy Geerts uit Hoogezand. Hij won een compleet verzorgde vierdaagse reis naar de Franse hoofdstad Parijs van reisbureauketen VakantieXperts.


Meer Sfeer foto's 24 uur Klaverjasmarathon