Nieuws

17e All Time Music Festival
met om en nabij 1200 bezoekers



IMG_1861.JPG

Het 17e All Time Music Festival in Parkzicht heeft om en nabij 1200 bezoekers getrokken. Het publiek genoot volop van live muziek op 4 podia tijdens het all time muziekfeest. Met This is Beethoven, Lee Towers, Nakatomi, Vezpa, Hotme!XL en Mama Maffia. Het was stampvol, maar de mensen waren geduldig en de sfeer was heel gemoedelijk.

All Time staat voor de zeer uiteenlopende muziekstijlen door de jaren heen.

IMG_0406_2.jpg

In de grote zaal stond ‘This is Beethoven’ garant voor een spetterende show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie vertolkt worden. Met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de jaren 90 ging het dak er af. Nakatomi bracht de hardcorehype van de jaren ’90 terug. De happy hits zoals Children of the Night en Sing van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop in bars en clubs gedraaid, en in radioprogramma’s.

In de grote tent stond de coverband Vezpa op het programma. Vezpa wil zo goed mogelijk de muziek uit de vijftiger jaren laten horen als eerbetoon aan die tijd. De muziek is tijdloos. Zij namen het publiek met authentieke instrumenten mee op een muzikale tijdreis door de roerige jaren vijftig en zestig met een breed arsenaal aan hits. Het plezier van de energieke band sloeg over op het publiek. (Voor info, klik hier)

IMG_0044.JPG

Hot Me! speelt covers met een eigen sausje. Het is een succesformule waarbij het publiek weer uit zijn dak ging. Met seventies powerrock met invloeden van AC/DC, Herman Brood, Appie Alberts en The New Adventures. Hot Me! nam met de toevoeging XXL tijdens het All Time Music festival enkele muzikale gasten mee. Het was een XXL versie in hoofdletters.

IMG_0675.JPG

In de Winkler Prins zaal hadden de mannen van de band Mama Maffia uit Veendam het rijk alleen. Met hun gruizige, pure, strakke en rauwe muziek wisten ze het publiek weer helemaal in te pakken. Zij spelen Rock ‘n Roll in streektaal met de bakermat in de blues en Rock ’n Roll. Het zijn echte plattelandsrockers met een flinke dosis humor. De rauwe boogie rockers halen hun inspiratie uit de muziek van o.a. ZZ-Top, Status Quo, CCR, Johhny Cash en vele andere legendarische bands.

IMG_1838.JPG

Elk jaar probeert de organisatie een andere artiest binnen te halen. Lee Towers betrad om 00.45 uur voor een compleet volle bak het podium van de grote zaal. De zanger en showman is een fenomeen, met een grote staat van dienst. Hij heeft bijgedragen aan het enthousiasme voor populaire muziek van eigen bodem, en wordt als de grondlegger gezien van alle grote evenementen in Nederland. Lee Towers was zo’n 12 of 13 jaar geleden voor het eerst in Veendam, voor een personeelsfeest in Parkzicht.


 
Fotoalbum: