Nieuws

Mysterierit, gemaskerde selfies, planeten in Doe Museum



Ponyrijden Doe Museum Veendam klein.jpg

In de meivakantie van zijn twee mysteries op te lossen in het Doe Museum in Veendam. Avontuurlijk rijdend op een  pluche pony kunnen hints verzameld worden die leiden naar de oplossing. Daarnaast is het mogelijk om een gemaskerde selfie te maken. Met schmink, mooie kleding en sieraden wordt het portret in de fotostudio echt meer dan een selfie.

Ook krijgen bezoekers de gelegenheid om een graffiti workshop te volgen met het thema planeten. Door een handige techniek komen er prachtige planeten tevoorschijn. De extra activiteiten zijn gratis voor bezoekers van het Doe Museum, voor de graffiti workshop worden alleen materiaalkosten gevraagd van €7. Opgeven voor de activiteiten kan via de website: www.doemuseum.nl/nieuws

De meivakantie is van 27 april t/m 6 mei 2018.

Schmink selfies maken in Doe Museum Klein_B.jpg

De exposities in het Doe Museum van dit moment zijn: ‘Meer dan een selfie’ van Saskia Wagenvoort. Catawiki Offline met nieuw werk van Hans van Bentem, Gubbels en Terpstra. Bij al deze werken is een tekenopdracht voor twaalfplussers gemaakt.

200 Greatest Paintings met prints van de beroemdste schilderijen ter wereld. Een verrassende Lego-expositie en photocollographies van Van Gogh. Speurtochten voor jonge en oudere kinderen maken het aanbod compleet.

Na het bekijken van al dat moois ga dan aan de slag met kwast, klei, fotografie, papier-maché, frutsels of Lego. En je kunt lekker buitenspelen bij het terras.