Overslaan en naar de inhoud gaan

Tieneridool Thomas Berge zingt in Veendam

Door op zaterdag, 7 april, 2007 - 14:19
TOMAS BERGE - Het populaire tieneridool Thomas Berge (17) treedt zaterdag 5 mei op tijdens het Bevrijdingsfestival in Veendam. Berge, winnaar van de Zilveren Harp 2006, werd bekend met hits als Kleine Vriend en Jij bent mijn leven.

Het optreden van Berge begint volgens de website thomasberge.nl 's avonds om zeven uur. Een avondvullende optreden zit er voor de gage van 3750 euro niet in: om half tien wordt Berge verwacht op het Mega Piratenfestival in Zelhem.

Het Bevrijdingsfestival wordt gehouden in cultuurcentrum Van Beresteijn. De hoofdacts zijn de Canadese countryrockers The Cruzeros uit de Veendammer zustergemeente Kelowna. The Cruzeros staat een heuse verrassing te wachten.

Als eerste van de drie acts betreedt namelijk Still Going West, de band rondom de Veendammer Gerry Wolthof, het podium. Wolthof geniet landelijke bekendheid als de Nederlandse (eveneens uit Canada afkomstige) Neil Young. Een optreden van Gerry Wolthof met The Cruzeros zou wel eens het klapstuk van de avond kunnen worden.

Reactie Plaatsen Of Bekijken....