Nieuws

Koopavondoptreden Veendam live uitgezonden



Koopavond Just4Fun2016-13-2.jpg

Donderdagavond om 20:00 uur wordt de koopavondoptreden in de foyer van Cultuurcentrum vanBeresteyn live uitgezonden op Youtube, Facebook,  ParkstadVeendam.nl en op de TV informatiekanaal van de SKV (digitaal kanaal 998 / analoog kanaal 38).

Op het podium popkoor Just4Fun uit Stadskanaal met o.a. een prachtige uitvoeringen van nummers als All of me tot een prachtige medley van de Rolling Stones. Een avond vol met nostalgie uit de 60 en 70er jaren.

In de verzorgingshuizen Breehorn, A.G. Wildervankhuis en Huize Sint Franciscus kunnen bewoners meekijken in hun eigen recreatiezaal. En kunnen ouderen die slecht ter been zijn toch genieten van de koopavondoptreden.

Omdat we niet op volle sterkte wat betreft vrijwilligers bij ons videoteam, kunnen we maar beperkt deze uitzendingen doen. Daarom zoekt parkstadveendam.nl versterking. Voor meer info stuur een e-mail naar info@parkstadveendam.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laatste nieuws
Het videoteam van parkstadveendam.nl gaat tijdens de Dodenherdenking op 4 mei een liveregistratie doen vanuit Wildervank. Deze is o.a. te volgen via het informatiekanaal van de SKV.