Regio

Programma Culturele Raad MuntendamDe Culturele raad Muntendam opent het seizoen 2018 met een toneelavond op vrijdagavond 13 april in de Menterne De toneelvereniging De Harmonie uit Zuidwending speelt een klucht in 3 bedrijven Groeten van de Veluwe. De voorstelling is reeds uitverkocht.

Op zondag 22 april organiseren wij een fietstocht door de mooie Drentse dreven. De tocht gaat richting Tynaarlo, Zuidlaren en Zeegse. De tocht is ongeveer 50 km. Onderweg kan men een aantal keren de benen strekken onder het genot van een consumptie.De start is tussen 10.00 en 11.00 uur bij de Menterne Julianaplein 1 Muntendam. Voor 17.00 uur moet men zich afmelden. Bij terugkomst in de Menterne wordt een heerlijke kop snert, van Harma van de Menterne, geserveerd. De kosten bedragen € 7,00 (inclusief kop snert).

Van 24 tot 27 mei is er weer een kermis op het parkeerterrein van de Menterne.

Onze jaarmarkt met diverse attracties  met o.a. een shantyfestival en Street band is op 2 juni.

Op 4, 5 en 6 juni zijn er ’s avonds fietstochten van ongeveer 30 km en op woensdagmiddag 6 juni wordt er door de Jeugd Werkgroep iets voor de schooljeugd georganiseerd.

Tenslotte wordt er in september nog een dag fietstocht georganiseerd.

De Culturele Raad Muntendam bestaande uit 9 leden wil graag een aanvulling van nieuwe leden. Mensen met nieuwe ideeën, om onze activiteiten in een grote Midden Groningen veilig te kunnen stellen en uit te breiden hebben wij nieuwe mensen nodig. Belangstelling? U kunt zich aanmelden bij onze secretaresse Trijnie Prak (0598-616259).