Nieuws

Provincie Groningen: verkeerscontrolesDe politie heeft woensdag op meerdere plaatsen in de provincie het verkeer gecontroleerd. Op de Westersingel in Groningen werd een roodlicht- en gordelcontrole gehouden.

In totaal werden 145 automobilisten en 420 (brom)fietsers gecontroleerd. Tien personen reden door rood licht en kregen een bekeuring. Vier automobilisten droegen geen gordel en kregen een bon. Ook in de omgeving van de Rijksweg werd het verkeer gecontroleerd. In totaal werden zeven bekeuringen uitgeschreven: gordel (2x), niet-handsfree bellen (2x), zonder helm rijden (1x), negeren rood licht (1x), parkeren buiten de vakken (1x).

Bij een verkeerscontrole op de N366 bij Nieuwe Pekela heeft de politie dinsdagavond 29 bekeuringen uitgeschreven. Tijdens de controle werd onder andere gecontroleerd op de technische staat van voertuigen, papieren en dreigend afvallende lading.

Een 22-jarige automobilist uit Veendam moest zijn autopapieren inleveren, omdat er teveel mankementen aan zijn auto werden geconstateerd.

In het midden en oosten van de provincie werden verder nog diverse controles uitgevoerd. Zes personen werden beboet voor het niet dragen van veiligheidsgordels. Ook werden elf bekeuringen uitgedeeld voor het niet handsfree bellen.


  Reactie Plaatsen Of Bekijken....