Overslaan en naar de inhoud gaan

Visagie workshop Doe Museum Veendam

Door op zondag, 11 maart, 2018 - 21:46
Datum
-

 

Klein saskia_wagenvoort_girl with dried flowers.jpg

In het Doe Museum in Veendam zal Saskia Wagenvoort een workshop vol glamour gaan geven. Experimenteren met make-up in poederachtige of felle kleuren, blush, eyeliners en gekleurde smokey-eyes. Ook aan het kapsel wordt gedacht, bloemen, glitter, kralen en linten zullen worden toegevoegd. De look wordt uiteindelijke vastgelegd in een mooie ‘selfie’ in de fotostudio van het museum.

De foto-expositie ‘Meer dan een selfie’ van Wagenvoort is in januari 2018 open gegaan in het Doe Museum en wordt enthousiaste ontvangen. Aanvankelijk werkte Wagenvoort als visagist, ze volgde hiervoor opleidingen aan B-Academy, House of Orange en Hairschool. Vijf jaar geleden nam ze ook de fotocamera ter hand en ontwikkelde zij zich als kunstenares.

Bij de prijs (€ 35) van de workshop zit entree tot het museum en koffie of thee inbegrepen. Je kunt dus ook voor aanvang van de workshop alvast het museum bezoeken.
De workshop vindt plaats op 24 maart van 13.30 – 16.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.doemuseum.nl.

De kunst van het doen
De andere exposities in het Doe Museum van dit moment zijn: Spinbarg met tien animaties van volksverhalen, Catawiki Offline met prachtig  werk van onder andere  Warhol, Picasso, Karel Appel, David Hockney, Margot Brekelmans en Chagall. Bij al deze werken is een tekenopdracht voor twaalfplussers gemaakt.

200 Greatest Paintings met prints van de beroemdste schilderijen ter wereld. Een verrassende Lego-expositie en photocollographies van Van Gogh. Speurtochten voor jonge en oudere kinderen maken het aanbod compleet.