Nieuws

Robin Hood Foundation Veendam ontvangt donatie INGDonatie Robin Hood Foundation.jpg

Zaterdag 10 maart werden de 5 genomineerde stichtingen van de campagne Help Nederland Vooruit uitgenodigd om aanwezig te zijn op het lokale ING kantoor te Assen voor de jaarlijkse donatie uitreiking. Alle genomineerde stichtingen kregen halverwege de stemperiode de tussenstand van de rangorde door.

Robin Hood Foundation deed mee in de regio Assen en stond toen op de 5de plek maar wist met zijn campagne in de regionale weekbladen, een oproep in het radioprogramma “Met Barbette op Noord” uiteindelijk de 2de positie weten te veroveren met de ING actie Help Nederland vooruit!

Winnaars Donatie ING.jpg

Namens Stichting Robin Hood Foundation heeft Fred van Loenen een cheque van € 3.000,- in ontvangst mogen nemen. ''Met deze donatie gaan wij minder bedeelde kinderen en kinderen met een beperking in het zonnetje zetten door hun een leuke dag te bezorgen. Eind 2018 organiseren wij voor deze kinderen een Mega Springkussen Festival, met clowns, eten, drinken alles compleet verzorgd. Een dag om nooit te vergeten! ING Nederland en iedereen die op ons gestemd heeft nogmaals bedankt!"