Nieuws, Regio

Voetbalplaatjes sparen tijdens de
Scoor een Boek! Experienceheader_1200x300_tom_van_weert.jpg

Tot en met zaterdag 14 april kunnen kinderen in de Groningse bibliotheken voetbalplaatjes sparen van FC Groningen. De actie is onderdeel van Scoor een Boek!, het sportieve leesproject van Biblionet Groningen.

Kom met het gezin naar de gratis Scoor een Boek! Experience in de Groningse bibliotheken. Biblionet Groningen en FC Groningen in de Maatschappij organiseren in de bibliotheken middagen vol voetbal en strijd. Met je deelname verdien je tevens voetbalplaatjes van FC Groningen.

  • Woensdag 14 maart, 14.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Stadskanaal
  • Vrijdag 16 maart, 14.00 tot 16.30 uur in Bibliotheek Musselkanaal
  • Woensdag 21 maart, 13.00 tot 16.00 uur in Bibliotheek Stadskanaal
  • Zaterdag 24 maart, 13.30 tot 16.00 uur in Bibliotheek Veendam
  • Zaterdag 7 april, 13.30 tot 16.00 uur in Bibliotheek Veendam

FIFA-toernooi
Doe mee aan het Scoor een Boek! FIFA-toernooi op de Playstation. Versla je tegenstanders en word regionaal kampioen. De zeven regionale winnaars scoren een voetbalplaatje van zichzelf én gaan door naar de provinciale finale in april.

Het FIFA-toernooi vindt plaats op woensdag 21 maart in Bibliotheek Stadskanaal en op zaterdag 31 maart in Bibliotheek Veendam. Het toernooi begint om 14.00 uur. Wil je meedoen aan dit toernooi? Geef je dan snel op via scooreenboek@biblionetgroningen.nl. Zet in de e-mail: je naam, leeftijd en in welke bibliotheek je wilt meedoen.

Het FIFA-toernooi is niet gelinkt aan de EA SPORTS FIFA 18 Global Series of gesponsord door Electronics Arts Inc. of daar aan gelieerde ondernemingen.

Kijk voor meer informatie op www.biblionetgroningen.nl/scooreenboek