Regio

Carnaval Jeugdwerkgroep Muntendam groot succes



IMG-20180216-WA0002A.jpg

Afgelopen vrijdagavond 16 februari was het weer zover! Er werd door de Stichting Jeugdwerkgroep wederom een carnavaldisco georganiseerd in de kelder van dorpshuis de Menterne in Muntendam. Deze disco werd gehouden voor de basisschooljeugd en werd druk bezocht. Zo`n 75 kinderen vermaakten zich opperbest en dansten en hosten op het muziek van  de eigen bekende DJ`s van de JWG Muntendam. Zij draaiden de mooiste carnavals hits en waren ludiek verkleed.  

Bijna alle kinderen kwamen prachtig verkleed en geschminkt en ook dit jaar was er weer een prijs voor wie het mooist verkleed was. Het was weer een geweldig verkleedfeest!  Ook dit keer werden de prijzen vastgesteld door een onafhankelijke jury. Deze juryleden waren Benthe en Saffiera die het een hele klus vonden om de mooist verkleedde kinderen in de menigte uit te zoeken. Uiteindelijk werden er drie winnaars gekozen met voor de jury het mooiste carnavalskostuum.

Deze winnaars waren 1e prijs: Charlena 10 jaar –spook, 2e prijs Rosie 5 jaar- zeemeermin en de 3e prijs Jealey 6 jaar- heks. Genoemde prijswinnaars kregen een envelop met inhoud en mochten daarnaast nog een cadeau uitzoeken waar ze superblij mee waren. Na de prijsuitreiking was het feest weer afgelopen en gingen de kinderen moe maar voldaan weer naar huis. Iedereen kon beamen dat het ook nu weer een geslaagde carnavaldisco was.