Verslag V&Z Veendam - week 7

Het jubileumtoernooi is vrijdagavond afgesloten met de wedstrijd om de derde plaats en daarna de finale. DWS/ Drukkerij Reinier v.d. Kooi werd derde door Fc. Titanium met 0-3 te verslaan. De finale ging tussen Prins Elektro en CEVDET en daar won CEVDET met 2-5.

Hoofdklasse
In de hoofdklasse werden twee wedstrijden gespeeld en daar won Futsal Topbrands nipt van Draaijer Schilders met 7-6 en Beautysalon Jannie verloor met 2-3 van MF Shipping. JS – Viro verloor in de eerste klasse met 4-5 van Gervas Futsal en liet voor het kampioenschap dure punten liggen. Sandra’s Hairstudio verloor met 4-5 van Riklis Karto.

Tweede klasse
In de tweede klasse liet koploper Smit Facility ook dure punten liggen door met 8-5 te verliezen van middenmoter OLRO Workwear.

Derde klasse
In de derde klasse liet Claudia di Salone de kans liggen om dichterbij de koploper te komen door met 6-1 te verliezen van Euro Mail. Stukadoorsbedrijf Oldenburger won met 9-7 GHV/ Vastgoed Partner en is nu zo goed al veilig. Van der Laan Verzekeringen speelde met 3-3 gelijk tegen Buurke Bestrating.

Vierde klasse
Twee wedstrijden werden er gespeeld in de vierde klasse en daar liet Faber en Faber twee punten liggen in de strijd om de tweede plaats. Tegen Pizza in the Box werd het 3-3 en viel er aan beide kanten een rode kaart. Go Kleine Panda – CGKV de Kandelaar werd 4-2.