Nieuws

Speelparadijs Kunstkot viert het grote succes
in de voorjaarsvakantie



8.jpg

Speelparadijs Kunstkot organiseert de hele voorjaarsvakantie een groot feest voor kinderen met meer dan honderd activiteiten en attracties. Iedereen zal zijn ogen uitkijken, want er valt heel veel nieuws te beleven. Eigenaren en kunstenaarsechtpaar Jeroen en Wanda Boerstra halen alles uit de kast om er elke dag een groot feest van te maken. Kinderen, scholen en ouders weten het speelparadijs steeds beter te vinden. In de maand januari zijn er dan ook een record aantal van drieënzestig kinderfeestjes geboekt.

1.jpg

Kinderen vinden de attracties en activiteiten geweldig, maar het grote succes is vooral te danken aan de sfeer die Wanda en Jeroen creëren. Bij binnenkomst begint de gekte al met live gezongen gekke liedjes en grapjes. Het echtpaar woont, na een verbouwing van bijna een jaar, inmiddels boven het pand. Kunstkot heeft een hele metamorfose achter de rug. Het hele dak is vervangen en het speelparadijs heeft compleet nieuwe ledverlichting gekregen. Op de eerste verdieping zijn ateliers, een galerie en slaapkamers gerealiseerd.

2.jpg

De voorjaarsvakantie is een mooie gelegenheid voor het echtpaar om dit te vieren met alle kinderen.Er zijn dan oneindig veel nieuwe activiteiten om te ontdekken. Je kunt bijvoorbeeld je eigen raket maken en lanceren of je eigen button ontwerpen en maken. Je kunt als een zandtovenaar mooie figuren tekenen in het zand op lichtbakken. Er zijn mega lego blokken om mee te bouwen en er is een kinderwerkplaats waar je met gereedschap mooie kunstwerken of uitvindingen kunt maken die je mag meenemen naar huis. Natuurlijk zijn alle vertrouwde activiteiten zoals de nerfhal, discozaal, het theater en bijvoorbeeld het pottenbakken en het schilderen ook nog aanwezig.

6.jpg

We zijn in de voorjaarsvakantie (24 februari 2018 t/m 4 maart 2018) open op afspraak! van 14:00-17:00.
Boek nu alvast een plekje via mail: info@kunstkot.nl

Entree is 12,50,- euro per kind (incl. zakje chips, onbeperkt ranja en lollie mee naar huis) Ouders/begeleiders gratis toegang.

Meer informatie over Kunstkot vind je op website www.kunstkot.nl