Nieuws

Verkiezingsdebat in De Maand Bekeken



_MG_5252.jpg

Zaterdag 24 februari vindt in De Maand Bekeken een verkiezingsdebat plaats. De lijsttrekkers van de 9 politieke partijen in Veendam gaan een uur lang met elkaar in debat.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart organiseert De Maand Bekeken een Verkiezingsdebat. In de Jonckherenzaal van Cultuurcentrum vanBeresteyn gaan de lijsttrekkers van CDA, ChristenUnie, D66, Gemeentebelangen, GroenLinks, PvdA, SP, VUK en VVD met elkaar de strijd aan. Onder leiding van presentator Martijn Folkers wordt er aan de hand van verschillende thema’s gedebatteerd over de toekomst van Veendam.  

_MG_5312.jpg

De Maand Bekeken
De Maand Bekeken is een initiatief van Biblionet Groningen. Maandelijks wordt het publiek in een uur bijgepraat over de ontwikkelingen in de gemeente Veendam en de hoogtepunten uit het nieuws. De talkshow, voor en over Veendam, past bij de wens van de Bibliotheek om een plek van ontmoeting, informatie en debat te zijn.

Publiek is van harte welkom op zaterdag 24 februari van 16.00 tot 17.00 uur in de Jonckherenzaal van Cultuurcentrum vanBeresteyn. De toegang is gratis.