Agenda

CD presentatie Irene Wilkens en Sikkom Kult
in vanBeresteynDatum: 
zondag 11 februari 2018 15:00

 

feb 11 Sikkom kult.jpg

Het eerste album van Irene Wilkens en Sikkom Kult is een feit. Op zondag 11 februari is de CD presentatie in theater vanBeresteyn. Het zondagmiddagconcert bestaat uit een middag vullende voorstelling die wordt afgesloten met de presentatie en uitreiking van dit debuutalbum. Op het album staat een verzameling van de mooiste liedjes van de afgelopen jaren.

Een aantal jaren geleden Irene zich volledig toe te leggen op haar eigen werk in het Groninger dialect, samen met haar man Alex Schoenmaker. Om dit  live goed ten gehore te kunnen brengen formeerde ze de band Sikkom Kult. De band bestaat uit Bé Brakke, Arko Kok, Jaap Velema, Ton de Boer en Stefan Kroes. In aanloop naar de CD presentatie is op 20 januari de eerste single ‘nog ainmoal daanzen mit die’, geschreven door Jan Henk de Groot, uitgebracht. Dit nummer was al te horen bij Café Martini van RTV Noord. Irene neemt voor deze voorstelling een aantal muzikale vrienden mee die ook op de nieuwe CD te horen zijn waaronder Edwin Jongedijk en Marianne van der Velde.

Zondag 11 februari 2018
Aanvang: 15.00 uur

Reserveren via www.vanberesteyn.nl of bij de theaterkassa, geopend van ma – vr van 13.00 – 16.30 uur en één uur voor aanvang van de voorstelling.

vanBeresteyn / Museumplein 5a  / 9640 AD Veendam /  www.vanberesteyn.nl