Sport

Geweldige seizoens start Oxygym Veendam



IMG_7937-21-01-18-09-22.JPG

Afgelopen zaterdag stond de eerste danswedstrijd van het nieuwe seizoen van NNKS gepland. Het was de eerste voorronde voor het Noord Nederlands kampioenschap, en vond plaats in Drachten. Alle teams van Sportcentrum Oxygym deden hier aan mee en vielen allemaal in de prijzen. 

De 2 teams van Krista Lingbeek kwamen uit in de streetdance/hiphop categorie. Epic Nation in de leeftijd van 13-15 jaar en Hysteria in de leeftijdsklasse van 16-18 jaar. Beide teams wisten in een sterk deelnemersveld een 3e plaats in de wacht te slepen. 

Margriet van der Laan deed ook mee met 2 teams. De Oxygym juniors, regerend Noord Nederlands kampioen begonnen het seizoen zoals ze gehoopt hadden met een geweldige 1e plaats (in de categorie showdance 13-15 jaar).

Het oudste team Oxygym Crew deed mee in de categorie streetdance/hiphop 19+, zij hebben gedanst met het thema SWAT. Dit team heeft het ontzettend goed gedaan, zelfs na dat een van de danseressen zwaar geblesseerd is geraakt tijdens de dans en naar het ziekenhuis vervoerd moest worden, hebben de meiden als nog beslag gelegd op de 1e plaats. 

De trainsters zijn super trots op hun talenten en trainen door voor de volgende wedstrijden die komen gaan.!